Εγγραφές Α΄τάξης

Οι εγγραφές στην Πρώτη ( Α΄ ) τάξη πραγματοποιούνται από 2 μέχρι 18 Μαΐου 2018. Φέτος θα εγγραφούν τα παιδιά που γεννήθηκαν το έτος 2012.

Οι εγγραφές των 8ου και 13ου Δημ. Σχολείων γίνονται από το Διευθυντή του 8ου.

Στη συνέχεια θα προβούμε στην κατανομή των μαθητών στα δύο Σχολεία.

 

 Απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή:

1) Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας. ( Το πιστοποιητικό αναζητείται από το Σχολείο – αν έχετε τελευταίου τριμήνου μπορείτε να το προσκομίσετε)

2) Επίδειξη του βιβλιαρίου Υγείας του παιδιού (ή προσκόμιση σχετικής βεβαίωσης παιδίατρου) . Ελέγχεται αν έχουν γίνει τα προβλεπόμενα εμβόλια.    

3) Αποδεικτικό στοιχείο (μισθωτήριο συμβόλαιο οικίας, συμβόλαιο αγοράς, εκκαθαριστικό εφορίας, λογαριασμός Δ.Ε.Η., Ε.Υ.Δ.Α.Π.) από το οποίο –κατά την κρίση του Δ/ντή του σχολείου- φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή.

4) Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή(Α.Δ.Υ.Μ.). (Δίνεται από το σχολείο και μπορεί να κατατεθεί μέχρι το Σεπτέμβριο).

5) Βεβαίωση φοίτησης νηπιαγωγείου. Το πιστοποιητικό φοίτησης θα αποσταλεί από τα Νηπιαγωγεία.(H εγγραφή – για όσους αδυνατούν να προσκομίσουν τη βεβαίωση φοίτησης- γίνεται μετά από σχετική έγκριση του Δ/ντή Εκ/σης. Οι γονείς θα πρέπει να υποβάλλουν σχετική αίτηση για τους λόγους της μη φοίτησης στη Δ΄Δ/νση Π. Ε.- Λ.Συγγρού 165.)

6) Γνωμάτευση ΚΕΔΔΥ, Ιατροπαιδαγωγικού Κέντρου ή άλλης αρμόδιας δημόσιας υπηρεσίας. Μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές και μαθησιακές ανάγκες.

ΟΡΙΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ: Λ. Αμφιθέας: από τη συμβολή της με την οδό Πικροδάφνης έως την συμβολή της με την οδό Αχιλλέως (αρ. 125-187). Αχιλλέως: από Αμφιθέας έως τέλος(αρ. 72-122).-- Αγίου Πέτρου,Σωκράτους,Κ. Παλαμά- Καλλικράτους,Αρχιμήδους,Οδυσσέως, Πλουτάρχου, Αγησιλάου,Δημοκρίτου, Σωκράτους---Πικροδάφνης   - Ελ. Βενιζέλου(έως Αχιλλέως)                        

ΩΡΕΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ: Δευτ.-Τετ.-Παρ. : 11.00-14.00 & Τρ.- Πεμ. 9.30-14.00

ΕΝΤΥΠΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ 

ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

                                                                            Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

                                                                              ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΟΤΣΗΣ- Π.Ε. 70